MIRAZU

MIRAZU Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 22 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mirazu. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 1:22 Bestelling duurde 1,5 uur. Na 2 keer gebeld te hebben werd er gezegd dat de pizza’s op dat moment bereid werden. Vervolgens aan het lijntje gehouden door te zeggen dat we er gratis drinken bij kregen als goedmakertje.2u later. Geen drinken,servet
27 mei 2022 om 18:14 Heerlijk gegeten eten kwam nog ook eens warm aan.
23 mei 2022 om 3:17 Schotel zonder saus en salade gehad terwijl het er wel bijstaat. Bezorging 1 uur en 40 minuten . Eten wel lekker
28 apr 2022 om 16:43 Bezorging duurde minstens 30 minuten langer dan vooraf aangegeven. Heb ook nog moeten bellen Vervolgens zag de pizza eruit alsof ie gevallen was en de kaas had de textuur van rubber
28 apr 2022 om 7:24 Pasta aglio et olio met stukjes smakeloze runder? salami… dat is wel ver van hoe het zou moeten zijn.
16 apr 2022 om 22:37 Eten was niet zo lekker
11 apr 2022 om 17:39 Beste pasta die ik oooit gegeten heb van thuisbezorgd, voor het eerst maar zeker niet laatste keer. Had nog wensen qua saus bijgeschreven en groente, deze waren opgenomen in de bestelling :)
29 mrt 2022 om 13:51 Heerlijk gegeten en bedankt voor de snelle levering
28 mrt 2022 om 18:32 Het eten was mooi op tijd, lekker vers en het heeft heerlijk gesmaakt. Hele goede service!
28 mrt 2022 om 17:34 Top tent
26 mrt 2022 om 1:22 They didn't deliver my order amd when I called the restaurant they told me there is nothing that they can do about that because theh left the order to someone else apparently.
3 jun 2021 om 7:46 Heerlijk gegeten! Wat een service ook. Snelle bezorging. Mirazu regelt het volledig!